You made my day!

oktober 16, 2010

Foto0553.jpg

Idag bjöd fina Ian mig på födelsedagsfrukost på mitt favoritställe “The Palms”! Gud vad härligt det var sig likt och den svensktalande (väldigt haltande) omelettmannen var fortfarande kvar. Jag älskar detta ställe. Frukostbuffén är amazing. Otroligt skön och lugn atmosfär och man kan sitta där hela dan. Vi åt så vi mådde illa och gick sedan och badade i havet innan vi intog “vår” egna pool där vi bor. Underbar dag. Nu dinner med Aldo my friend.

Tack tack tack alla underbara människor som på något sätt har hört av sig till mig idag. Jag är överväldigad och otroligt glad och smickrad över alla dessa gratulationer. You made my day.

Foto0552.jpg

Foto0550.jpg

Foto0548.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories