Mr Postman

mars 24, 2010

Förhandsgranska

Jag känner en kille som heter Martin Magnusson. Eller det roliga är att jag faktiskt känner två Martin Magnusson. En är en grym bolltalang och f.d skolkamrat i Torsås och min eviga följeslagare (eller kanske var jag hans!?) och den andra Martin Magnusson är en superduktig webbdesigner och idéspruta som jag har förmånen att jobba ihop med ibland. Måste bara få berätta om ett av alla hans projekt – Mr Postman. Läs detta!

Mr Postman är en tjänst på Internet där användarna kan skicka riktiga tryckta pappersvykort direkt till valfri mottagare i Sverige. Man kan ladda upp en egen bild eller välja bland våra färdiga motiv i olika kategorier. Därefter bestämmer man ett leveransdatum för vykorten och lägger till en eller flera mottagaradresser. Det är fullkomligt genialiskt tycker jag!

I sista steget utformar man baksidan på kortet där man precis som på ett vanligt vykort skriver sin hälsning. Det finns flera olika handstilar att välja mellan. Korten sparas i varukorgen och betalas slutligen med SMS, bankkort eller en värdekod. Därefter trycker de korten, frankerar och levererar till Posten som sedan delar ut dem. Ordinarie pris för tjänsten är 16 kr/kort inklusive porto.

Så vet ni inte hur man får tummen ur får att köpa ett vanligt vykort etc. så surfar ni bara in på www.mrpostman.se

Busenkelt! Go Martin!

Jag skicka en massa kärlekskort nu. Man kan vara anonym tror jag…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Mr Postman

jkn / februari 11, 2018

hej, behöver få tag i han som har mr postman, har betalat massa pengar dit men fick aldrig värdekod, kan du hjälpa?:)

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories