Gillar du trädgård?

februari 19, 2023

Jag har inte pratat så mycket om det. Men plötsligt en dag blev det tydligt för mig. Snygga trädgårdsprodukter saknades verkligen på marknaden. Jag som älskar trädgård. Och jag som inte är ett stort fan av plastigt och skrikigt. Ja, jag tänker på alla färgglada plastiga verktyg som vi förväntas köpa.

Det är en stor anledning till att jag började skissa på nya snygga, kvalitativa och framförallt funktionella trädgårdsprodukter. En sekatör som inte har blått eller rött handtag. Eller gult. En vattenslang som smälter in med omgivningen. Och inte är plastig så man snubblar över den. Eller gul som man inte bara kan blunda för där på husväggen som annars är så snygg och inte alls matchar.

Anna Benson by Benson

Varsågod. Här är by Benson, mitt egna varumärke. I dagsläget har vi cirka 100 trädgårdsprodukter. Bland annat vann just vår vattenslang årets trädgårdsprodukt i Sverige 2022. Och samma snygga vattenslang var även nominerad i Danmark och Norge.

Signar du upp dig på nyhetsbrevet får du en fin rabatt på första köpet.

Enjoy! Och grattis till oss alla som slipper gröna, gula, röda, blåa, lila…skrikiga trädgårdsprodukter.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories