Yoga morning och lunch i Djupvik

juli 5, 2014

image

I morse ringde klockan på åtta. Hade kunnat sova väldigt länge tror jag. Tröttis är jag. Varit lite mkt samtidigt i slutskedet av Rosa Kokboken och alla EatSweden böcker vilket stressar lite. Vi hade hur som helst lovat att vara med på härliga Malin Schultz yogaklass på Ulrikas loft. De båda körde hälsodag idag med ett tjugotal kvinnor. Faktiskt väldigt skönt att börja dagen med just yoga. Kanske ska få in det i mitt liv hemma i Stockholm? Härlig avkoppling också. Även om jag inte är en yogafena. Är du det? Känns som alla är så duktiga på yoga.

Nu sitter vi och äter lunch på magiska hotellet i Djupvik.  Så vackert här och en riktig Gotlandspärla. Solen gassar. Johanna har precis skvätt granatäpple på min ljusa sommarklänning men tro sig få bort det. Själv har jag precis bytt om till en svart. Vi håller på att planera eftermiddagen. Ikväll ska vi sova på nog Gotlands bästa ställe – en helt magisk plats.

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Yoga morning och lunch i Djupvik

Lotta Hammarberg / juli 5, 2014

Vi var på väg att luncha där igår men njöt i solen i Fide så länge det gick innan vi var tvungna att bege oss mot 08. Kändes hårt att åka från Gotland när solen börjat gassa. Njut!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories