Woho iPhone släng dig i väggen!

juli 7, 2010

oversikt_samsung_galaxy_s.jpg

ALLA i Sverige som jag känner har en iPhone. I USA har alla en Blackberry. Jag hatar att vara som alla andra. Jag har en Samsung. Så jäkla bra! Nu testar jag telefonen Samsung Galaxy. Det är helt sjukt grym, även om min förra Samsung Wave är den bästa telefon jag någonsin haft. Ska dock ge Galaxyn chansen… Bara namnet är tilltalande. Jag älskar touchskärmen som är den bästa touchskärmen jag har haft än så länge. Inte alls så svår att skriva med som alla andra telefoner jag har haft. Galaxyn får nog följa med till Malta. Ja, tror jag drar dit imorrn en sväng. Samsungs fösäljningschef Patric är en riktig klippa även om han piskade mig i golf igår… Samsung Rock On! Love u!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Woho iPhone släng dig i väggen!

Alex / augusti 16, 2010

HELLO,,
I want to know if your iphone is still available?

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories