Will miss u!

november 17, 2015

IMG_0098

Min magiska lillasyster åker denna vecka till Asien for a long time. Obestämd tid. Shit vad jag kommer sakna ihjäl mig. Var så fantastiskt att ha henne så nära. Även om hon säkert är trött på sin tjatiga storasyster. Har bott hemifrån sååå länge, ja sedan jagvar femton, så det är en ynnest att få vara så nära någon ur familjen. Jules WILL MISS U! Thailand, Indien, Sri Lanka… Måste hälsa på dig! I alla fall passar på att skicka mitt största tack för att du ALLTID ställer upp. Häromdagen (mitt favvoord) slog hon in 250 böcker till ett företag som hade köpt Rosa kokboken och paketinslagning… Det tar ett tag att slå in böcker. Jag  gjorde ett gäng ifjol… typ 750 st…  Det är många företag som köper Rosa kokboken i julklapp till sin anställda. Assmart tycker jag! Dubbelt upp. Skänker till välgörenhet och man får något :). Jullan har även varit med mig på mässorna och är en fena på att ta betalt vid iZettle maskinerna. Och TACK iZettle för att ni är så grymma! Vilka otroliga betalningslösningar ni har. Rekommenderar den blåa varianten där man aldrig tappar bluetooth-kopplingen. Nya tidens betalningslösning. Fysiska… Vi har använt dem i massor år nu och i stort sett alla på mässor etc kör iZettle. Och flera restauranger etc. Världen över. Minns i Miami på min juicebar som körde det. Bra jobbat gänget på Kungsgatan ! J Coolt med alla som uppfinner saker. Entreprenörer som bara kör. Me like och jag vet att jag är lite likadan men även jag blir djupt imponerad av innovativa driftiga entreprenörer.

Just det, passar på att rekommendera en grym spelsajt om ni typ vill vinna lite pengar innan jul. Bara som ett tips sådär… Inte för att jag spelar så mycket men why not? Och om man inte slänger ut beten nappar det aldrig.

IMG-20151006-WA0001 IMG-20151006-WA0002

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories