Will miss u Miami

januari 23, 2012

Var sjutton tar tiden vägen ibland? Nu håller jag på att stänga mina gigantiska resväskor. Och lämnar Miami för ett litet tag. Precis kommit hem från min beachwalk. Älskar den! Och min lilla favoritklippa som jag har blivit bästa vän med. Har varit i Miami i fem veckor i rad nu. Så härligt! Älskar livet här. Så otroligt fritt på något vis. Mår så bra här. Har tid att kreera, tänka, fundera, sova, klura, njuta inte minst träna. Gjorde en intervju i veckan och då kom löpning på tal varpå jag fick svara på hur många dagar av de 33 dagar jag hade varit här – har sprungit. Jag noterar ju sånt där van från min gamla idrottskarriär och hela 27 dagar hade jag sprungit. Duktiga jag! Pappa och jag ska springa marathon i Chicago. Eller hur dad?

Bjuder på bilder från dagens promenad. Så vackert. Miami I will miss u badly. Men snart tillbaka. Nu mot Europa.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Will miss u Miami

Ewa / januari 23, 2012

Förstår att Du kommer att sakna Miami. Du kommer hem till ett vintrigt Stockholm, men Dina vänner här hemma blir säkert överlyckliga över att få rå om Dig ett tag. Det blir väl inte så många veckor i Sverige för snart väntar ju utställningen “over there”. Har nu även hittat till Anna Lundells blogg. Vilka bilder hon tagit på Dig. Du är ju även ett ämne för fotomodellkarriär. Hur ska Du hinna med allt ????????

Vi hörs/Kram Ewa

Svara

Anna Benson / januari 24, 2012

Hej Ewa! Kul att du skriver. Japp, jag saknar redan Miami. Hade helst velat ha en massa snö i Stockholm inte en massa slask. Men det funkar. Det är som du säger underbart att få träffa nära och kära här hemma. Blir bara tre veckor. Haha vad rolig du är. Tack! Bilderna togs till min nya bok “Why not” som släpps under våren. Will show you. Stor kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories