White Guide Galan!

mars 6, 2012

Igår var jag och min kompis Anna Lundell från Miami på White Guide galan på Grand Hotel där landets bästa restauranger korades och största restaurangupplevelser hyllades. En mycket trevlig (inte minst god!) tillställning. Tack Subito! Alexandra Pascalidou ledde galan på ett brilliant sätt, alltid lika proffsigt, även om det ibland kan bli lite långtradigt med galor och prisutdelningar. Dock var jag lite konfunderad över Alexandras kreation som var så vacker. Satt den inte lite högt upp? Handelsminister Ewa Björling var på plats och delade ut pris. Gillar Ewa, hon är alltid lika trevlig och vi bytte några ord innan. Jag hoppas att hon kan vara delaktig i min lansering i utlandet av boken C. Japp, USA nästa. Eller?

Bilder lånade från finest.se samt bild ovan från duktiga Karin Törnblom.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories