Vita huset i Coral Gables

oktober 1, 2011

Nu har jag hängt i “Vita huset” i Coral Gables i tre dagar. Så fantastiskt lyxigt och härligt. Härliga Anna har skämt bort mig och vi har skrattat, gråtit och till och med solat tillsammans. Jag älskar hennes hus. Det är huge! Och lite extra ordinärt sådär… Jag tackar som ödmjukast att jag får ta del av detta! Tack snälla gumman! Anna har två underbara (kors i taket!) hundar som jag har hängt med också. En labrador och en fransk bulldog. Jag har både lagat mat, druckit vin (!) och lapat sol, inte minst läst, läst och åter läst de här dagarna. Faktum är jag nog ska börja laga lite mer mat hemma. Inser att det är rätt kul och att jag faktiskt kan rätt ok. Igår eftermiddag var vi och shoppade och jag hittade bland annat en fantastiskt vacker klänning, som jag ska ha på min vernissage i oktober i Stockholm. Kul! Är på semestermode just nu, även om jag varvar med jobb. Det är härligt att ha det så i mitt liv. Underbar kombo. Gränserna suddas liksom ut. Nu ska jag tillbaka till South Beach och jobba. Dags att filma ännu ett program för RESsnaps. Ska bli kul att få visa mina Miami-pärlor. To be continued.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories