Visst känner ni igen er?

november 10, 2012

I kväll tog jag bilen och körde ner till Öland. Min faster bor här. Jag älskar att komma hit. Vi har alltid så mycket att prata om. God mat. Gott vin. Jag är här alldeles för sällan. Öland är en riktig pärla. Det är lika härligt alla årstider. Att sitta i bilen helt ensam i fem timmar är inte varje dag. Hög musik. Ni vet så där högt så att det nästan skorrar i högtalarna. Musik som man bara älskar. Regn. Mörker. Lyssnade faktiskt på min gamla idol Alanis Morissette. Jag kan alla låtar. Texterna. Sjunger och gapar om vart annat. Mellan varven tycker jag att det låter riktigt fint. Det är en fantastiskt känsla att spela hög musik i bilen. Ni vet väl hur det är? Visst har ni också gamla idoler? Visst kan ni också en massa låtar? Och visst sjungskriker ni också med ibland? Gör det! Det är en fantastisk känsla. Det är fascinerande med idoler. Jag minns att jag kunde varenda musikvideo som Alanis gjorde. Alla hennes tourdatum. Alla hennes appearance. Kunde jag så såg jag henne live. Jag gjorde det några gånger. Det var stort. Tänk att man kan bli så där “hooked”. Säg mig att ni känner igen er?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories