Vinterdag i Småland

februari 11, 2012

Jag sov hos min pappa i natt i Siggesbo City. Så otroligt mysigt. Det är mitt barndomshem och påminner mig verkligen om min barndom. Gick en lång promenad i morse med pappa. Fantastisk vintermorgon med skinande sol och massor snö. Underbart! Jag önskar att man kan börja alla dagar så. Ja så och på beachwalken i Miami.

Boksignering i Torsås på eftermiddagen igen. Tack alla ni som kom i helgen. Så otroligt kul! En del som hade rest långvägas. Verkligen kul tycker jag. För er som inte kunde komma i helgen finns min bok till försäljning på just ICA i Torsås bland annat och i alla bokhandlar såklart.

Mellomys hos syrran i kväll men så trist att min fina vän Sonja inte gick vidare. Stolt vän hur som haver och mer än så kunde du inte göra babe. You were amazing! Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Vinterdag i Småland

Helene / februari 11, 2012

Har redan läst halva din bok, köpte den och fick den signerad igår i Torsås. Jättebra, du skriver med mod, ärlighet och fingertoppskänsla. Det är väldigt svårt att bli uppskattad i sin hembygd, men du är på god väg. Lycka till.
Vänligen Helene

Svara

Ewa / februari 12, 2012

Härliga vinterbilder från Ditt älskade Siggesbo. Stolt far och stolt dotter. Kan det bli bättre. Skönt att Du får lite tid med Din familj också. Nu väntar väl Miami igen. Vi hörs.

Kram/Ewa

Svara

Latest comments

Archives

Categories