Vintageaffärer luktar de konstigt?

februari 28, 2010

Stockholm 2010 012

Ja, med tanke på Södervandringen igår så var jag tvungen att kompensera med lite besök i min “gamla” stadsdel Vasastan. Jag älskar de hoodsen och känner mig väldigt hemma där. Detta trots att jag gick upp fel uppgång på St Eriksplan, men det har nog mer att göra med min tunnelbanevana. Smilingmom lockade till en afternoon tea på härliga “Classic Tea Room”. Sist jag var där var tillsammans med min härliga faster B-M, Frida och Lisa. Härligt att sitta där. Såna där pittoreska brickor och fat. Har ni inte varit där, är det verkligen värt ett besök. Långt ner på Rörstrandsgatan mot Karlberg, men boka bord annars är det kört! Pirre Puff och Honk var där också. Honk som egentligen heter Henrik och pappa till lilla Tilla (som alltid verkar sova när jag träffar henne). Henrik berättade väldigt intressanta historier om bland annat programmet “Lingo”. Villes medverka var magnifik och något han inte var så jättestolt över kanske…

Stockholm 2010 017

Henrik berättade också om spelet “Battlefield” som har gör. Japp, han är sån där dataspelscreator på EA. Grymt stort spel! Tydligen väääldigt många som har förbokat det innan spelet släpps nu den 3 mars. Det roliga i kråksången var att jag på hemvägen fick syn på den roliga tunnelbanereklamen. Läckert!

Sprang också förbi “Miss Martyn” på Rörstrandsgatan. Stolt! En viss Rebecca Martyns mamma som har den. Tyvärr han jag inte kika in och faktum är att vintage är inget jag älskar. Tror aldrig jag har gått in en second hand butik. Luktar det inte alltid lite knasigt där? Såg i alla fall fint ut på utsidan…

Stockholm 2010 009

Stockholm 2010 016

Stockholm 2010 015

Stockholm 2010 013

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories