Vinner jag OS? Takkei – Sthlm:s mest exklusiva gym!

mars 1, 2010

Stockholm 2010 084

Wow, nu ska ni få höra! Jag har varit och tränat på Stockholm mest exklusiva gym, Takkei, under ledning av personliga tränaren Markus Andersson. Jag som älskar träning och väldigt nyfiken på just det och alla dess former, blev extas när jag, via vänner, fick höra talas om Takkei och deras koncept. Att känna sig så sjukt exklusiv är bara det värt ett besök. På det exklusiva omklädningsrummet har de till och med Bvlgari produkter…

Stockholm 2010 021

Ja, det omklädningsrummet…det finns nämligen bara tre stycken. Man får sitt egna. Alldeles ensam är man. Och konceptet när man tränar är att man är just ensam i en stor lokal. Ja, tillsammans med sin personliga tränare då förstås. Glöm SATS, Balance, World Class etc. Här är du helt själv och allt fokus är på dig och din träning då förstås. Underbart! Snacka om resultat på kort tid. Själv kan jag knappt sitta idag då min rumpa talar om för mig att jag lever…

Takkei har tre olika lokaler i city, en på Kungsholmen, en i Vasastan och en på Blasieholmen precis bakom Grand Hotel. Här tränar en hel del profiler och gräddan av näringslivet. Att ”slippa” ha folk omkring sig som skriker och stönar och som framförallt tittar är väldigt skönt. Fullt fokus på träning som sagt, ja till och med speglarna är borta och man ska istället lära sig att känna att man gör rätt.

Stockholm 2010 004

Konceptet är väldigt annorlunda och jag måste erkänna att jag var skeptisk, men när jag väl provat släppte jag genast mina fördomar och skeptism. Är det inte så att man alltid måste prova? Ni vet det där med att bränna sig som barn för att förstå att plattan är varm.

Olympiska lyft är grunden i träningskonceptet. Man leker liksom tyngdlyftare under en hel timme. Och man fascineras över hur många muskler man faktiskt använder under ett lyft. Prova får ni se! Glöm maskiner och sånt. Lyft en stång!

Kan bara nämna att Takkei och Markus Andersson är tidningen Cafés personliga tränare denna månad… Se det fantastiska reportaget om honom där på 10 sidor…

Hej hopp och muskelstopp! Takkei! Mot OS!

Stockholm 2010 002

Stockholm 2010 013

Stockholm 2010 020

Stockholm 2010 018

Stockholm 2010 024

Stockholm 2010 075

Stockholm 2010 078

Stockholm 2010 079

Stockholm 2010 083

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Vinner jag OS? Takkei – Sthlm:s mest exklusiva gym!

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories