Vinn en styler från GHD?

oktober 2, 2013

ghd Gold V styler_RGB_Landscape Säg att du är sugen på en ny styler? Den bästa i världen.

Nu har du chans att vinna en Gold V styler samt, Style Heat Protect Spray och Ceramic Vetned Brush Size 3 från GHD! Läs mer här.

Jag värnar verkligen om GHD som stödjer kampen mot cancer precis som jag gör. Heja er!

GHD stödjer Rosa Bandet under oktober månad genom att skänka 100 kr per såld ghd V rosa diamant styler set. Under de senaste 10 åren har mer än £ 7 miljoner höjts för bröstcancervälgörenheter världen genom försäljning av ghd pink styler och i år kan du göra din del också. För varje ghd V rosa diamant som säljs, kommer € 10 vara doneras till välgörenhetsorganisationer bröstcancer i Norden (i Sverige till Rosa Bandet). Den ghd V rosa diamant som är en del av den vackra juvel insamling och har en ghd V professionell styler i en rik rosa metallic med skimrande svarta plattor som glider enkelt genom håret för att göra uträtning på alla hårtyper och längder snabbt och enkelt. Och om det är lockar och vågor du vill skapa, är plattorna “konturerade kanter utformade för att ge dig ett perfekt resultat varje gång. Varje styler är fullspäckad med praktiska funktioner som en extra lång sladd för att möjliggöra en flexibel styling, automatiskt viloläge efter 30 minuter utan användning och universell spänning, så att du kan använda din styler som helst i världen. Varje rosa diamant Styler levereras komplett med en matchande GHD paddel borste, alltför. Bär din bra hår dag med stolthet och vara stolt över att vara rosa! ghd-Heat-Protect-Spray-ghd

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Vinn en styler från GHD?

Jeanette / november 1, 2013

Hej!
Jag vill gärna vara med i utlottningen, när jag läser om dig känner jag mig på vissa plan “nästan” lila ambitös men nuvarande jobb (som jag iof älskar) ligger 26mils dagspendling bort så man känner sig inte då himla glamorös. Har både kollegor som fått bröstcancer besked i ung ålder av den genetiska formen och en farbror som drabbades och tyvärr är det väl som mkt att man förstår men inte förrän de “nära” drabbas så ökar engagemanget och drivet att exempelvis få in mer pengar till forskningen och vara liten egen “solskens-ambassadör” 🙂 årets vimmlare kommer jag nog inte bli tyvärr men vore fantastiskt kul att få vinna en sån exklusiv produkt och iaf få fixa och trixa mig vacker för mina nära och kära. Inser att i förhållande till hur de som drabbas har det så ska kanske ibland vara mer realist över sina egna vardagliga problem men med vinsten skulle jag själv få ökad energi som förhoppningsvis “smittar av sig” till andra.

Svara

    Anna Benson / november 1, 2013

    Tack snälla Jeanette för att du är med och tävlar. Vilket härligt energiknippe du verkar vara. Bättre chans kanske nästa månad? Stor kram!

    Svara

Latest comments

Archives

Categories