Vinlunch på Sturebadet

juni 11, 2010

Anna Benson Stockholm 055.JPG

Idag blev jag bjuden på lunch av underbara Birgitta från Stureplandsgruppen. Hon är bland de högsta hönsen där på huvudkontoret. Birgitta är faktiskt min första chef. Jag minns min anställningsintervju som ekonomiassistent hos henne. Det klickade liksom och jag fick jobbet. Det var många år sedan jag lämnade den koncernen, men vi har lyckats hålla kontakten. Sturebadet ingår i Stureplansgruppen. Visste ni det? Det gjorde inte jag. Känns som om de äger varenda restaurang i Stockholm. Otroligt mysig lunch hur som haver i härlig atmosfär. Självklart med vin i glaset. Det är ju fredag… Tack Birgitta! För god lunch och för alla kloka ord längs vägen.

Anna Benson Stockholm 057.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories