Vilse i Nacka

december 8, 2010

Myst med fucking good Lisa ikväll i Nacka. Gick vilse men när Lisa väl svarade i telefon hittade jag. Jo, det är svinkallt ute, särskilt när man går vilse. Love u Lisa. Underbara du.

annabensonhemms.jpg

0_1.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Vilse i Nacka

Åsa / december 9, 2010

Men – det där är ju min buss! Bor Lisa i närheten av mig, månne? Nästa gång du går vilse där, så kan du bara ropa så kommer jag och räddar dig.

Svara

    Anna Benson / december 10, 2010

    Underbart att veta att jag har en räddare i nöden – ringer nästa gång fina Åsa. Lisa bor i Kummelnäs (heter det så?). Jag är på resande fot men ska kolla vad mer för bilder jag har hemma. Mailar ett gäng i så fall. Tror dock att jag inte har så många bra denna gång… Stor kram

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories