Vill ni läsa?

februari 28, 2012

Igår sprang jag på lite möten fram och tillbaka. Träffade min förläggare Annika. Vi planerar våren och det är ett gäng olika aktiviteter som är planerade. Både för boken “C” och min nya bok “Why not” som förmodligen släpps i april någon gång. Ni kommer snart att kunna förbeställa den på min hemsida. Vill ni läsa?

På eftermiddagen träffade jag Agenta Trygg som är en kvinna med skinn på näsan och som står bakom organisationen Trygga barnen. Agneta är en ironlady och har många järn i elden. Vi har några grejer på gång tillsammans. Spännande! Jag älskar att ha så mycket grejer på gång.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Vill ni läsa?

Sussie / februari 28, 2012

Självklart vill jag läsa!!

Svara

Kenneth / mars 2, 2012

Har läst Hinsehäxans tre böcker så nu går jag till en annan kvinnas spännande berättelse 😉

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories