Vill du se mitt avsnitt?

februari 8, 2012

Och för er som missade mitt avsnitt av “Den hemlige miljonären” kan kika här. Kändes väldigt fint och stor eloge till alla fina människor som är inblandade i projektet. Inte minst alla människor jag träffade under veckan men också produktionen på Mastiff.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

23 Comments on “Vill du se mitt avsnitt?

Mattias / februari 8, 2012

Väldigt fint gjort av dig 🙂 stark kvinna hon som hade ett avkopplings hem för cancer sjuka.

Svara

S / februari 8, 2012

Hej ! Såg avsnittet

Svara

S / februari 8, 2012

Du är en varm person

Svara

S / februari 8, 2012

Sov gott

Svara

S / februari 8, 2012

Sov gott kram

Svara

Magnus Kläppe / februari 8, 2012

Bra jobbat Anna, du skötte dig bra!
//Stolt Kusin

Svara

Annica o Sam/Öland / februari 9, 2012

Du är helt fantastisk

Kram

Svara

Pernilla / februari 9, 2012

Hej Anna.Mycket bra program;)
Vad var det för märke på det fina röda nagellacket
du hade hos Tilder på nyhetsmorgon?Supersnyggt..
Må så gott!!

Svara

Ewa / februari 9, 2012

Såg programmet igår och kommer att se repriserna också. Din förmåga att ta hand om andra och känna empati för de som har det svårt är unik. Du agerade verkligen som det proffs Du är och det väckte starka känslor särskilt när det handlade om cancersjuka personer. Måste rört upp en massa för Dig som haft det så nära inpå Dig. Vilken lycka för dem som fick Din hjälp.

Ha det bra och njut av dagen i morgon i Torsås. Du är bäst !!!!

Kram/Ewa

Svara

carro / februari 9, 2012

Kan du inte länka till Lars blogg från programmet igår? Jag blev väldigt berörd av hans livsöde

Svara

Samuel / februari 9, 2012

Stort grattis på din generositet! Är dock väldigt besviken på bilden du ger av råslätt! Jag har bott här hela mitt Artonåriga liv och aldrig varit otrygg. Vi klarar oss nog utan både dina pengar och din konst men ursäkt för lögnerna skulle nog uppskattas av de boende!

Svara

Martin / februari 9, 2012

Råslätt är bäst och du gav inte 1 krona till de i Råslätt

Svara

Anton / februari 9, 2012

Vad fan säger du om Råslätt allvarligt du var där en vecka jag har bott i Råslätt i 12 år nu och har ALDRIG hört om att vi är populära för vår kriminalitet !!

Svara

S / februari 9, 2012

https://www.facebook.com/Kanal5

Många kommentarer här också.

Svara

Åsa / februari 9, 2012

Hej
Jag har via Jnytt sett att råslättbor är rasande . Tyvärr Men det ni sa om området är sant och mer därtill jag bodde där från påsken 97 till i 31 Juni i somras Vi har vart med om både det ena o andra på området Bland annat fick vi vår bil totalt demolerad september 2010 Det var väl då vi insåg att området blir inte lugnare med åren tvärtom . Men då det är svårt att hitta annan bostad i Jönköping om man inte vill ha eget hus Så bestämde vi att flytta från hela länet Så den 1 Juli i somras flyttade vi för gott från Jönköping Och har inte ångrat mig en enda sekund Det lugn och den livskvalite jag känner nu går knappt att beskriva

Svara

Lisa / februari 9, 2012

Hej Anna!
Jag tycker att du borde skämmas. Du visade en ful sida av råslätt och utnyttjade alla tonåringar och alla som bor på råslätt. Tycker att borde be råslätts befolkning om förlåtelse för din lögner.

Svara

jakob / februari 10, 2012

Hej Anna. Är uppväxt på Råslätt. Var därför intressant att se ditt program. Blir dock besviken över den allmänna mediebilden av Råslätt som präglas av kriminalitet och våldsamheter. Denna bild är överdriven och gavs tyvärr även av ditt avsnitt. Har bott där i femton år och aldrig sett en uppbrunnen bil. Synd att tv5 ville bekräfta människors negativa fördomar. Det begås fler brott i flera andra stadsdelar i Jönköping och känns långt mycket säkrare att bo på Råslätt. Tänkte bara berätta det.
Kram,
Jakob

Svara

Råslätt för blir en del av mitt hjärta / februari 10, 2012

Åsa vart på Råslätt sa du att du bodde? du bodde där mellan 1997 – 2011 du lär ha haft stora problem med någon för att få din bil demolerad av denne var det av den anledningen du valde att lämna Råslätt? frågan är vad fick dig att stanna i 15 år du bör veta att Råslätt var värre 97 än det är idag. var du ofta bland stolta Råslätt bor? hade du kontakt med folket på Råslätt? jag är en av dom och jag saknar inte bara Råslätt när jag är ute och reser. utan min familj leendet man får när man är ute och promenerar på kvällarna. vi ser varandra som syskon och har väldigt bra fritids ledare några av dessa har varit en underbar förebild för mig och mina syskon från alla olika länder // Se det som en ut skällning till er som aldrig tog steget ut,,,

Svara

Jönköpingsbo / februari 10, 2012

Råslättborna är bara hemmablinda..
Råslätt är Jönköpings Bakgård.
Inte bättre än något annat slumområde i andra större städer skulle jag vilja säga.
Men Vätterhem och kommunen gör sitt bästa för att få området mer attraktivt – fast det funkar tyvärr inte när större delen av de boende ligger ett par klassresor bakåt i tiden.

Svara

Annika - drömmen om elva barn / februari 10, 2012

Otroligt starkt avsnitt! Jag satt och grinade som ett barn. Att ge dina bidrag till Lars och Anne-Marie var helt rätt. Det måste betyda nåt så otroligt mycket för dom! Tänk om det fanns fler människor som du!

Och gällande det här med bilden av Råslätt. Otroligt enerverande att se folks raseri. Överdrivet i programmet – nej inte alls. Har själv vuxit upp där, bott där i många år och gått i skolan där – och det som framkommer i programmet är inte en bråkdel av hur verkligheten egentligen ser ut. Så vad är det att hetsa upp sig för? Det var ju inte ens där FOKUS i programmet låg, utan det var ju kring de du hade för avsikt att hjälpa till slut. Men folk ska alltid överdriva så…

Svara

Christina / februari 11, 2012

Klart att Råslätts boende försvarar sin stadsdel.Men Råslätt är inte bättre än vissa förorter i Stockholm.Har en son som flyttade till Råslätt i aug 2001 för att börja studera på högskolan.Han bodde där i 10 månader innan han tack och lov fick en studentlya inne i Jönköping.Under dessa 10 månader skedde ett mord därute,hans cykel blev stulen efter bara ett par veckor och han hade inbrott i bilen 2 gånger….så snacka inte om att det är så bra med Råslätt.

Svara

erika / februari 12, 2012

Hej!

Såg programmet “Den hemliga miljonären”. Hade en mamma som gick bort i cancer november 2007. Tyckte att det var en fin gest utav henne att bidra till den äldre kvinnans cancer återhämtningsprojekt samt till Lars. Håller delvis med om hennes beskrivning av området Råslätt i Jönköping. Men som sagt så lyftes det ju faktiskt upp positiva sidor också. T.ex som dansgruppen och ungdomsgården. Även om om hon inte skänkte pengar till RIA eller Råslätt så fick ju dom uppmärksamhet också.

Svara

Jkpg / februari 13, 2012

Tycker du gjorde fel att du sa så om råslätt så dålig stil helt otroligt bara för att du e rik behöver det inte betyda att du kan säga vad som helst väldigt dåligt av dej..
sen tycker jag du delade ut pengarna helt fel hur tänker du?

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories