Vill du komma på min bokrelease?

september 1, 2015

inbjudan

Jag kommer att lotta ut lite biljetter till mina bokreleaser. Den 25:e september har jag bokrelease i Göteborg och den 30:e september i Stockholm. (Den 7:e oktober även i Torsås, Småland – och dit är alla välkomna).

I såväl Stockholm som Göteborg är det begränsat antal platser. Men jag vill att du som läser ska ha möjlighet att komma! Du kommer att få träffa och mingla med flera av bokens medverkande och ta de lav underhållning från scen, inte minst smaka på läckerheter från boken. Vill du komma?

Motivera varför och skriv vilken release du i så fall vill komma på här i kommentarsfältet! Jag drar vinnarna efter hand.

210227_inlaga-KORR

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Vill du komma på min bokrelease?

Inga hägnemark / september 2, 2015

Jag skulle vilja vinna plats till min underbara sambo, hon har precis mottagit ett tungt besked, behöver lite uppmuntran då hon har börjat att skriva en bok ! som jag hoppas bli antagen av något förlag. hon behöver en glad dag med en författare som hon tycker mycket om, hon har läst alla Anna Bensons böcker och har hittat vad hon vill försöka att göra. hoppas på tur för min älskade ängel Anna Nilsson . M.V.H Inga

Svara

Christine Pihl / september 6, 2015

Jag vill gärna vinna en plast den 30:e september i Stockholm.
MVH Christine

Svara

Annika Forsström / september 6, 2015

Jag hoppas på att vinna en plats till Stockholm då jag haft ett kämpigt år med dödsfall i familjen och sjukdomar?Behöver något att se fram emot❤Annika

Svara

Zhandra / september 10, 2015

Jag skulle vilja vinna biljetter till Stockholm. Dina böcker är jättebra och Du är modig som delar med dog av jobbiga saker. Har haft många närstående som haft cancer, vissa har klarat sig och vissa inte.

Svara

    Anna Benson / september 11, 2015

    Alla som har vunnit biljetter för ett mail 🙂 Håll utkik! Kramar Anna

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories