Vill du ha snyggast brillor?

februari 7, 2011

Foto2540.jpg

Glasögon, glasögon, glasögon. Ja, visst är det väl (kan vara) snyggt med glasögon!? Jag har hittat en butik i “Skrapan” på Söder som förutom trevliga föreståndarinnan Maria har ett fantastiskt utbud av snygga bågar som alla är handplockade med största noggrannhet. Finns bågar för både män och kvinnor. Jag fick med mig 3 bågar sist jag var där och handlade, Dior, Tom Ford och YSL. Och ja, jag lovar jag måste bli bättre på att använda dem! Jag var i butiken i fredags och fick hjälp med mina solbrillor, som Maria fixade till. Grym affär! People go there, men it might gonna cost you. Occhio heter butiken och du kan kika lite på www.occhiooptik.se, men besök butik på Söder för bäst resultat.. Hälsa från mig!

Foto2536.jpg

Foto2549.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories