Vill du ha en mössa?

november 24, 2012

Vänner! Man blir så otroligt berörd av alla olika saker. Hiv och aids berör mig då jag har vänner i min närhet som är drabbade såväl som smittade som anhöriga. Jag har därför valt att engagera mig i detta. Ni minns väl Rosa Bandets mössor? Nu har ni som istället önska en röd mössa möjlighet. Skicka två sms till 729 29 och skriv STOPPAHIV samt ert namn efteråt. Till exempel STOPPAHIV Anna Benson till 729 29 och skriv er adress här i kommentarsfältet eller på World Aids Day Galans Facebooksida så skickar vi hem en mössa till dig. OBS även denna gång är det begränsad upplaga och bara 144st finns på marknaden. Stort tack till Trend Eagle som är med och bidrar. Önskar du en mössa sms:a nu!! Tack för ditt stöd!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories