Vernissagetider…

februari 1, 2012

Imorrn smäller det! Då har jag förutom bokrelease även vernissage på min utställning “C”. Så kul! Det är ett gäng nakna kvinnor. Hela 14 styck. En massa nytt! Lovar att visa er i efterhand. Är supernöjd med vissa. Har förutom C även några välkända profiler som är avmålade dagen till ära. Håll tummarna för att det går bra. I need it. Jag har knappt gjort annat än att måla senaste veckan. Rätt slutmålad för ett tag. Och därmed tackar jag också nej till alla som önskar bli avmålade just nu. Smickrande men nej tack för nu. Kram!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Vernissagetider…

Ewa / februari 1, 2012

Önskar Dig all lycka med vernissage och bokrelease. Det kommer att gå så bra och vi från Blekinge håller alla tummar och tår för just Dig. Du har skapat Dig en speciell karriär med Dina tavlor och Ditt sätt att skriva. Vi gläder oss åt Din superbegåvning. VARMT LYCKA TILL !!!!!!!!!!!

Kram/Ewa

Svara

Annelie / februari 1, 2012

Lycka till med allt, du är en otroligt begåvad och vacker kvinna! Skulle så gärna vilja recensera och skriva om din bok på min blogg (den har 2000 besökare/vecka), har du möjlighet att göra ett sådant samarbete?

Kram

http://www.niehoffs.blogspot.com

Svara

Anna Benson / februari 3, 2012

Ewa – Tack snälla! Vad glad jag blir. Underbart att du hejar så på mig. Tack! Stor kram

Svara

Anna Benson / februari 3, 2012

Annelie! Tack snälla för att även du skriver så fint och för att du vill recensera. Mitt förlag kontaktar dig. Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories