Vernissage i Moskva och New York?

augusti 25, 2011

Just nu är det galet mycket grejer som händer. Skitkul och svårt att inte haka på tåget. Känns inte som jobb utan bara nöje. Det är en stor förmån jag har. Jag målar som en tok. Det är elva utställningar planerade i Sverige. Varav en mycket snart (oktober). Därefter följer utställningarna tätt. Både i Sverige och utomlands. Igår fick jag ett erbjudande om att ställa ut i Moskva och i New York. Och idag ringde en annan och villa ha mig i Miami. Fan vad kul! Life rocks. Målade den här ikväll. Kan inte låta bli att visa, trots att jag har lovat grabbarna i Småland (Holmer Gallery) att hålla aaaallaaaa hemligt innan oktobers vernissage. Sorry grabs. Kunde inte låta bli. Vad tycks?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories