Vernissage 5 april!

april 1, 2012

Nu på skärtorsdagen har jag min livs största vernissage. Det är mitt galleri på Öland, Ekerum Konsthall som firar 20 år och som har sin årliga utställning. Det är dessutom inte bara min livs största vernissage, det är också mitt livs första utställning. Tidigare har jag ju enbart haft vernissage och vips så har konsten varit borta. Nu kan man faktiskt se min konst fram till hösten och den kommer kontinuerligt att fyllas på. Jag är ju inte så insatt i konsten (ännu) men jag inser ändå att det är en fantastiskt stor ära att få ställa ut tillsammans med namn som Ernst Billgren, Kjell Engman, Roonie Wood, Åsa Lygneius, Johan Rehborg med många fler. Är du i krokarna? Varmt välkommen på vernissage den 5 april! Maila på info@annabenson.se för en inbjudan.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Vernissage 5 april!

Ulla / april 2, 2012

Härligt…Det kommer säkert att gå jättebra Anna! Lycka till 🙂

Svara

Anna Benson / april 2, 2012

Tack snälla! Ja, får hoppas att det går bra. Kram

Svara

Ulla / april 2, 2012

Det tror jag du är så himla duktig! Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories