VÄRLDSPREMIÄR av världens första Granbutik!

november 22, 2016

ska%cc%88rmavbild-2016-11-22-kl-15-16-29

Unik granbutik öppnar på Mood Stockholm 

Den 25 november slår dörrarana upp till den första renodlade granbutiken i Stockholm. Fram till jul kan alla som besöker Mood Stockholm passa på att inhandla årets julgran och få den hemlevererad redan nästa dag.  

Bakom butikssatsningen står entreprenören och granexperten Anna Benson.

– Tanken med granbutiken är att besökarna ska få möjlighet att köpa sin julgran på ett enkelt och inspirerande sätt. I Sverige köper vi närmare 3 miljoner granar varje år och nästan lika många hugger sin egen gran, så vi är verkligen ett riktigt granland. Därför tycker jag att det känns helt rätt att vi nu erbjuder nya och innovativa sätt att handla julgran på, säger Anna Benson, granexpert och delägare i Smålandsgran.se. 

I granbutiken får besökarna spana in KRAV- certifierade granar av olika slag och kan via skärmar klicka hem den gran som faller bäst i smaken. Granen levereras sedan hem på valfritt datum. I butiken delar Anna Benson även med sig av sina bästa julgranstips.

– Vi är väldigt glada över detta samarbete med Anna Benson och hoppas på att kunna göra årets julgransinköp både roligare och lättare för våra besökare. Vi ser fram emot att möta julen på Mood med denna inspirerande butikssatsning, säger Karin Lagerqvist, marknadsansvarig på Mood Stockholm.

Granbutiken på Mood Stockholm är öppen f.r.om. den 25 november till och med den 22 december.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Cecilia Österholm, Kommunikationsansvarig, AMF Fastigheter

E-post: Cecilia.osterholm@amffastigheter.se

Tel: +46 72 – 579 75 41

 

Om Anna Benson:

Anna Benson är julgransexpert sedan barnsben och växte upp i julgransskogen i Småland. Sina första julgranar sålde hon på Nytorget på Södermalm i Stockholm. I dag driver hon tillsammans med sin lillebror Smålandsgran.se, störst i Sverige på e-handel av julgranar. Granarna kommer från pappans KRAV-certifierade odlingar i Småland. Anna arbetar även som entreprenör, konstnär och författare och har bland annat skrivit den omtalade boken C, en öppen och naken skildring om cancer.

Träffa granexperten Anna Benson på plats i butiken under dessa tider:

  • 3 december kl. 15-17.
  • 4 december kl. 15-17.
  • 9 december kl. 16-18
  • 12 december kl. 17-19
  • 13 december kl. 16-18
  • 16 december kl. 16-18
  • 17 december kl. 15-17
  • 18 december kl. 15-17
  • 21 december kl. 15-17
  • 22 december kl. 15-17

Om Mood Stockholm:

MOOD Stockholm invigdes i mars 2012 och är det senaste tillskottet bland Stockholms innerstads alla handelsplatser. MOOD Stockholm är ett helt nytt och unikt koncept. Den naturliga mötesplatsen för människor som lever, arbetar och shoppar i city. En stad i staden, med gator, torg och parker – alla med sin individuella karaktär och atmosfär med utvalda butiker, specifika färger och tempon. Vi kallar det “Beyond Shopping”. Här hittar du cirka 55 speciellt utvalda butiker med alltifrån kända internationella varumärken till mindre lokala koncept, Urban trädgård, träkojor för konferens, personal shopper och fantastiska restauranger.

Läs mer på www.moodstockholm.se

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories