“Världens bästa telefon”

maj 25, 2011

Nu har jag äntligen testat. Det tog några dagar att vänja sig. Och ja det här är Samsungs svar på iPhone. Och ja, den är bättre. Om det går att tro på? Jag säger så här; vill man ha Android så är denna toppen. Till och med min Samsung Wave känns lite passé, den som jag verkligen har älskat. Den här telefonen, Samsung Galaxy S II har blivit utnämnd till “världens bästa telefon” av tidningen M3. Läs mer här. Telefonen är världens tunnaste och väger bara 116 gram. Till skillnad från föregångaren så har den två processorer vilket gör den ultrasnabb och till den hitills snabbaste mobilen på marknaden. Men framförallt är kameran outstanding. Det viktigaste för mig. Den är på 8 megapixlar vilket gör att bilderna blir otroligt bra. Se själva (jämför gärna med bilderna från inlägget “8-årskalas” som är tagna med en iPhone 4). Telefonen kostar cirka 5000 kr utan abonnemang. Jag är sjukt nöjd och ni ska veta att jag ratade föregångaren och behöll då min Samsung Wave. Denna gång blir det Samsung Galaxy S II som gäller. Kul med riktigt bra prylar!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on ““Världens bästa telefon”

MIa B / maj 26, 2011

Åååhhh…vill oxå haaa! Den verkar riktigt smutt den där telefonen. Jag gillar Samsung och har alltid gjort det.Hoppas du trivs med den fortsättningsvis.

Får se vilken telefon det blir för mig….

Svara

    Anna Benson / maj 26, 2011

    Den är väldigt bra! Jag gillar den verkligen även om jag måste lära mig att ta bilder med en hand med den vilket är lite trixigt i början. Min förra Samsung Wave hade en knapp uppe på. Men bilderna blir hur som helst topp. Lätt och snabb. Buy it!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories