Vänner och köttbullar

maj 5, 2011

Foto3635.jpg

Min kompis Greg från Miami landade i morse. Jag hämtade honom på Arlanda och sen åt vi frukost på Scandic Malmen. Det var kul att se honom även om det inte är perfekt timing. Vi har gjort Stockolm idag och varit runt på en hel del ställen så som Sturehof, Riche, Tures, Grand Hotel, Urban Deli, Skomakaren, Och himlen därtill. Vi drack dock inte alkohol på alla ställen. Var inte sugen idag. På särskilt mycket egentligen. Varit en fruktansvärt tung dag. Roligast var när vi spelade pingis i någon källare bakom Urban Deli. Jag fick showa. Det var kul. Blev också glad över att få krama på min syster som var uppe i Stockholm idag och som jag inte sett på länge. Slänger in Greg på hotell över helgen då jag flyger till Österrike imorrn bitti på jobb. Vi ses där! Jag åt förresten min favoriträtt (köttbullar med mos) på Riche. Grymt gott. Tack mina älskade vänner för att ni finns. Ni betyder väldigt mycket inte minst dagar som denna. 

Foto3640.jpg

Foto3643.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Vänner och köttbullar

Brain Seltzer / maj 6, 2011

Timing är inte alltid något vi kan styra över, man får göra det bästa av det när kugghjulen inte riktigt synkar.
Men som jag är övertygad om, så är du en otrolig människa som klarar av situationer andra kanske skulle finna på gränsen till omöjliga.

Det framgår inte om det blivit något schackspelande eller hur det har gått. Men jag tror att om jag satsar pengar så satsar jag nog på killen… Fast å andra sidan är du en vinnarskalle så jag kanske skulle lägga hundralappen på Anna?

Så du ska till Österike? Trevlig resa och för din skull hoppas jag att det inte är SAS som flyger dit…

Svara

    Anna Benson / maj 6, 2011

    Tack “J”! Det är dock rätt tungt just nu, men försöker göra lite annat som du märker. Tack för omtanken. Nope Greg och jag har inte hunnit spela schack ännu, men det blir säkert nästa vecka. Schackspelare har jag dock varit länge. Och ja, jag har en vinnarskalle! Nope inte SAS… Kram!

    Svara

Anna Benson / maj 6, 2011

Tack gumman. Stor kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories