Välkommen hit!

september 11, 2013

Cykelhjälm Yakkay

Nu äntligen är min nya hemsida live! Så kul! Det har tagit sin lilla tid. Prioritera, prioritera är ord jag har handskats med senaste månaderna. Och hemsidan har fått komma på plats ja I don’t know. Men jag har gjort den när jag har haft tid och here we are. Säkert en massa saker som kommer att fixas med tiden och som kommer att bli bättre så ha gärna tålamod. Skriv gärna era kommenterar, tips och önskemål nedan så att jag får en massa input. Guld värt för mig!

Nytt är boxarna på startsidan som hela tiden uppdateras med nyheter, tider och datum för olika events etc. Så håll utkik där! Varje månad kan ni delta i en tävling här på sidan. I september kan ni vinna läckra högtalare. Det är också enkelt att beställa mina böcker här direkt på sidan. Givetvis får ni dem signerade och önskar ni en specifik hälsning så får ni anteckna det i beställningen. Ni kommer alltid att få tillgång allra först och kunna beställa före alla andra. Jag har också valt att samla lite olika jobbgrejer här som hela tiden uppdateras – så som artiklar, reportage och konst. Här finns också ett pressrum där högupplösta bilder finns för nedladdning samt en digital klippbok med axplock från olika intervjuer. Pressbilderna är tagna av fantastiska Anna Lundell som för övrigt har tagit bilderna till hela hemsidan.

Givetvis kan ni hänga med i bloggen precis som förut och jag lovar att uppdatera kontinuerligt. Varje vecka är ni cirka 25 000 som läser min blogg. Följ mig också på sociala medier så som Facebook, Instagram och Twitter.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments on “Välkommen hit!

Ewa / september 12, 2013

GRATTIS till nya hemsidan. Supersnygg så klart, vad hade jag förväntat mig. Du gör allt så häftigt och snyggt. Det är en riktig fröjd att få följa med på resan genom bloggvärlden. Jag väntar ju på de nya böckerna. Spännande med Rosa Kokboken. Den kommer att få en hedersplats i mitt kök. Bara vill ha !!!

Trevlig fortsatt vecka och helg / Kram Ewa

Svara

  Anna Benson / september 13, 2013

  Tack Ewa! Vad glad jag blir! Känns väldigt skönt att nya sidan är uppe. Lite mer uptodate:) Och böckerna kommer. Jag lovar :). Du kommer älska Rosa Kokboken! Lovar!

  Svara

Rebecca / september 13, 2013

Jättefin sida!! Va duktigt du är, du är bäst! Kram

Svara

  Anna Benson / september 13, 2013

  Tack snälla Rebecca! Det är lite småfix men snart så. Hojta gärna om det är något du saknar! Kram

  Svara

Tina / september 15, 2013

Ja jättefin o proffsig look på sidan..Så vackra bilder! Kul att du syns på Instagram nu oxå! Jihuuu!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories