Välkommen hem till mig…

februari 9, 2011

Foto2585.jpg

Idag har verkligen varit en fixardag. OMG. Jag handlade en del på IKEA. Det är absolut inte mitt favorit tillhåll (tlll skillnad från Hellen), men IKEA har bra grejer och verkligen till bra pris. Men fan vad folk och vilken tid det tar. Jag kommer undvika IKEA på ett tag. Senast var faktiskt för julmaten i Miami. Hur som helst jag har sålt min läckra säng från BoConcept för nästan 20 000 på Blocket till en fantastisk familj i Täby som har varit hemma hos mig flera kvällar i rad nu. Själv köpte jag mitt livs första 160-säng idag med en vit sängram. Dessutom la min älskade Tummen (tillika extrapappa) in heltäckningsmattan jag köpte tidigare idag. Och OMG det blev sååå snyggt. Snabbt ska allt gå. Så är det bara. Jag har bara 1:an eller 5:ans växel. Men gud vad det blev bra!

Bjuder på en bild från mitt sovrum…only for u.

Foto2589.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Välkommen hem till mig…

Jessica / februari 10, 2011

Vad snyggt, Anna!

Vi kanske skulle ha behållt vår heltäckningsmatta…? Fast den var å andra sidan röd/orangeblommig och minst 40 år gammal. Kanske finns ett bäst-före-datum även för dessa mjuka, mysiga små gynnare 🙂

Men nu kan man ju återigen tänka sig en när man ser hur snyggt det kan bli!

Svara

  Anna Benson / februari 10, 2011

  Jessica – jag älskar den! Riktig Miamifeeling och varmt och skönt om fötterna. Blev supersnyggt, tyvärr svårt att få till en bra bild, men du är välkommen hem nån gång när du har vägarna förbi. Kram

  Svara

Freddies Friend / februari 10, 2011

Men vart ska jag sova nästa gång jag kommer???

Svara

  Anna Benson / februari 11, 2011

  Soffan baby…

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories