Valborgsfirande i svensk anda

maj 2, 2010

Igår firade vi 1 maj här i Miami. Festfixaren Matthew Miceli (bild ovan) hade samlat en hel del skandinaver, men mest svenskar. Väldigt trevligt. Man blir förvånad att det är så många svenskar som bor här. Firandet började med ett poolparty redan kl 17 på Catalina. Jag kom lite senare… Inte varje dag man får äta goda hemmalagade köttbullar med lingon. Inte “Storstads”-nivå men ändock mycket goda. Det bjöds flitigt på champagne och jag har bestämt mig för att jag klarar mig utan det ett tag. Bestämde mig idag på morgonen.

Undrar förresten hur länge det tar innan advokatbyrån Vinge meddelar att Jonas Bergström har “sagt upp sig”?

Har jag sagt att jag hatar kackerlackor? Fy fabian vad jag avskyr detta djur. Känns som om de är överallt.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories