Vågar jag öppna?

december 6, 2012

Jag har fått ett superkonstigt kuvert skickat till mig. Från Kina. Ingen aning om vad som är i. Märkligt nog fick jag en avi för att hämta ut det på posten trots att det är superplatt och inte väger någonting och lätt går igenom mitt brevinkast. Ingen avsändare heller. Bara en massa stämplar och även en tullstämpel. Vågar jag öppna?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 Comments on “Vågar jag öppna?

Sussie / december 6, 2012

Varför skulle du inte våga öppna?
Finns det nån anledning?

Svara

Ellen / december 6, 2012

Vad låg i den? 🙂 *nyfiken*

Svara

    Anna Benson / december 7, 2012

    Det hela var mycket märkligt och väl på polisstationen öppnades den och vi konstaterade att det var en tunn tejprulle med glittertejp som dock liknade en bred metallring. Väldigt märkligt. VEM skickar det till mig från Kina?

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories