Vad menar jag? Gäsp.

oktober 5, 2010

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Jag skulle flugit till Miami idag, men istället ligger jag på ett hotellrum i Köpenhamn och bloggar. Planet var väääldigt fullt och min vän Aldo som jag reser med jobbar på flygbolaget och fick snällt avstå och så även hans sällskap… Så vi flyger imorrn bitti istället. Jippie. Köpenhamn by night eller inte? Ska först vila några timmar. Älskar flygplatser – not. Känner verkligen att jag har gjort mitt där. Kan inte fatta hur jag kunde resa världen runt 511 gånger förr. Fy. Det gäller att leva i nuet inte sant? Vad menar jag? Gäsp.

Foto0405.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Vad menar jag? Gäsp.

Freddies Friend / oktober 5, 2010

Aldo ser trevlig ut!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories