Vad har du tänkt?

januari 1, 2014

IMG_20131231_204209

Igår firade vi in det nya året här på Miami Beach. Jag älskar när ett nytt år kommer fyllt av möjligheter. Dock är jag inte så mycket för traditioner och så och har inte föberett något nyårslöfte och inte heller summerat året. Har ni? Vi pratade lite om året som har varit igår hemma hos Gabriel där vi skålade in tolvslaget och åt en härlig middag. Just att summera är rätt skönt. Mitt skrivande har fått mig att naturligt summera saker. Förr skrev jag till och med årskrönikor som jag skickade till vänner och omnämnda. Ska göra det men inte just idag. Eller imorrn. Men snart. Åtminstone en summering av detta fantastiska år som har gått. En bekant till mig, tillika f.d pingisspelare och numera föreläsningsguru, Olof Röhlander, brukar alltid avsluta sina föreläsningar med “Tänk om det blir som du har tänkt dig. Vad har du då tänkt?”. Jag ska fundera på det några dagar och se till att 2014 blir ännu mer magiskt än 2013. Och fundera på hur jag tänker mig året.

På South Beach är nyår galet. Pitbull, Lady Gaga, Beyonce, Di Caprio alla möjliga är här. Och det är storslagna festligheter. Vi avslutade kvällen med ett annat svenskgäng med Anna Brolin och hennes härliga man Jesper i spetsen. Och det vankades rundpingis kl 03.30 i morse. Jag vann inte.

Just det Icona Pop firade in tolvslaget på Time Square. Helt galet. U rock girls!

CYMERA_20140101_132052bild-10bild-11CYMERA_20140101_132114IMG_20131231_204718Nyårsafton

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories