Utställningen “Love” på Sliperiet

maj 6, 2012

Så har jag haft vernissage i Borgvik på Sliperiet med en massa fantastiska konstnärer. Det är alltid lika kul även om just utställningar är något nytt för mig. Jag är ju van att ha vernissage alldeles ensam så pang så är det över. Nu är det långa utställningar då folk kan fundera och tänka och komma tillbaka. I år har jag två utställningar som pågår en på Öland som ni säkert vet redan på Ekerum Konsthall och så nu på Sliperiet i Borgvik. Utställningen där heter kärlek och alla målningar har något form att anknytning till just kärlek. Träffade fina och otroligt respekterad och duktiga glaskonstnären Kjell Engman som bland annat bjöd på ett “smörgåsbord” i glas i sin utställning. Träffade också Joachim Johansson som målar av sig själv i sina magiska verk. På kvällen var det dock jag som målade på honom. Med mitt nya röda läppstift. Sliperiet i Borgvik drivs av entreprenören Oscar Magnusson som har fått hela byn att vakna till liv verkar det som. En massa människor vallfärdar till detta läckra galleri. Det trodde jag då aldrig när jag insåg att just Borgvik verkligen ligger ute i ingenstans.Bara på vernissagedagen var det över 200 personer och så även en massa press. Här hittar ni hur som haver bland annat min utställning “Love” fram till september.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Utställningen “Love” på Sliperiet

Ewa / maj 7, 2012

Vilken vacker lokal att ställa ut i. Ser så mysigt ut och Dina tavlor sticker ju ut i mängden av annat vackert. Kjell Engmans glaskonst är superb.
Snygg signering i pannan på Joachim, han kan säkert använda den bilden till ett målat självporträtt. Synd bara på det snygga läppstiftet !!!!!

Trevlig vecka och njut av den vackra våren/Kram Ewa

Svara

    Anna Benson / maj 7, 2012

    Ewa, det är verkligen en fantastisk lokal. Jag gillar den verkligen och drömmer om att få bo så en vacker dag. Kjell är även en fantastisk person. Tack för fina ord. Stor kram

    Svara

Latest comments

Archives

Categories