Utställning Miami 18 februari!

januari 12, 2012

Igår var jag i Coral Gables med min kompis Anna och den stora konstnärsbutiken som ligger där. Inhandlade en massa material och ska nu börja måla. Fantastiskt härligt! Kan nästan inte ha bättre förutsättningar. Har verkligen saknat måleriet nu några veckor. Jag kommer att måla en massa nakna kvinnor till min utställning den 18:e februari som jag ska ha tillsammans med Anna här i Miami på Mondrian Hotel. SÅ KUL! Mondrian är ett av de bästa hotellen och det är en mycket stor ära att få ställa ut där. Ett riktigt designhotel. Att vi bara få komma in är otroligt. Och dessutom en lördag – bästa sändningstid som man hade sagt i tv-branschen. Anna kommer att ställa ut sin fotokonst med läckra motiv från delar av världen – “My windows of the world”. Jag kommer som sagt att ställa ut målade nakna kvinnor. Ser mycket fram emot detta och ni är självklart varmt välkomna ni som kan. Hojta så får ni en inbjudan!

18 februari kl 18-21, Mondrian Hotel, Miami Beach.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories