Utställning i Miami

december 7, 2011

Idag har jag faktiskt solat lite på förmiddagen. Otroligt skönt att bara slappa. På eftermiddagen mötte jag upp fina Anna för möten med två olika locations där vi planerar att ha vår stora gemensamma utställning i februari. Anna är en fantastiskt duktig fotograf och ska ställa ut “My windows of the world”. Det är fotokonst på fönster från olika platser i världen. Själv målar jag väl nåt naket. Utställningen kommer att vara i samarbete med välgörenhetsorganisationen “Bright Pink” vilket är som “Rosa Bandet” i Sverige och vi har tänkt att skänka merparten av intäkterna dit. Lovar att berätta mer så snart allt är spikat, men går allt som vi har tänkt kommer det bli riktigt bra.

Vi åt sen lunch på Shore Club som jag bara älskar och utanför stod det en läcker Rolls-Royce. Jag älskar coola bilar och det vimlar av dem här i Miami.

Senast jag hade utställning i Miami gick det väldigt bra och utställningen sålde ut. Vore ju kul med favorit i repris. Eller hur? Håll tummarna.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories