Utgång, scooter och schack

november 18, 2009

Miami 2009 008

Lite molnig dag igår. Passade på att skypa och surfa lite… Kul! Låg på beachen dock några timmar och njöt. För som jag sagt tidigare så trots molnen känner du värmen, dofterna, hör vågorna och inser att allt detta finns här. Här hos mig. Blev en längre löptur igår kväll. Härligt! Kändes genast mycket bättre. Fantastiskt att springa längs stranden. Det är nog det bästa jag vet. Träffade lite folk på beachen som jag nu lärt “känna”. Bland annat Greg nattklubbspromotorn. En trevlig vän (don’t you worry guys). Han övertalade mig att följa med ut and so I did. Kollade dock en alltid lika bra Wallanderfilm innan. Lena Endre är bara bäst. Me like! Sen var det bara till att hoppa i klänningen och some high heels och ge sig ut i natten. Hade skitkul! Först Catalina på några drinkar. Träffade snyggingen Marcello det var kul. Greg och jag åkte vidare till Club Luis där det var fullt ös. Herregud vad bilar som rullades upp utanför. Coolt man bara kör in, lämnar den ill en Valetparkingguy och sen glider man bara in. Ferraris på Bentleys, ja you name it. Hmm har jag sagt att jag gillar bilar? Jag blev rätt trött efter ett tag och Greg och jag spelade schack mitt i natten. Kul spel! Dock förlorade jag… Don’t like that. Sen skjutsade han hem mig på sin scooter. Fantastisk känsla när vinden bara griper tag i håret. Frihet.

Alltså det är ju här man ska ha cabbade bilar. Känns överflödigt att ha det hemma i Sverige. Ja, nästan idiotiskt. För vadå, man kan typ köra nercabbat utan att ha full värme igång – två månader per år? Förutom jag då som brukar köra året runt till pappas förtret… “Benson” står numera väl parkerad i Småland och vårdas ömt av min fina far. Saknar dig dad. Nej, solen är framme nu! Jag kan inte missa den… Got to go. Blir nog lite sömn idag på beachen. Säkert en löprunda och kanske en sväng på nåt mysigt ställe ikväll. Ny cd-bok i lurarna. Fröken Läckberg. Vi hörs! And you – stay good!

P.S. Förresten det är oerhört glädjande och kul att ni är så många som fortfarande läser mitt trams (knappt 300st unika per dag). Superkul. Tack för det. Och tack för alla kommentarer. Men jag vill ha mer kommentarer!!! 🙂 Mycket vill ha mer eller vad man säger. Låt mig veta hur ni har det. Puss. D.S.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories