Utflykt till Fjäderholmarna

maj 13, 2011

Foto3835.jpg

Jag är så glad när jag lyckas leva här och nu och njuta av detsamma. Igår njöt jag verkligen av det bästa Stockholm har att erbjuda – skärgården. Jag älskar den. Färjan går precis nedanför mig och jag och Greg tog en båt ut till den första ön, Fjäderholmarna. Det tar bara 30 minuter dit. Vi njöt av naturen. Otroligt nog blev jag attackerad av en Kanadagås. Trodde jag skulle dö ett tag, men hur illa det än låter lyckades min handväska skrämma bort den. Har ni blivit attackerad av en fågel? Så vackert med vitsipporna och allt. Greg var verkligen glad över denna lilla utflykt och bad mig ta bilder var och varannan sekund. Han flög tillbaks till Miami i morse med ett stort leende. “Sweden I will come back”.

Foto3854.jpg

Foto3862.jpg

Foto3842.jpg

Foto3863.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Utflykt till Fjäderholmarna

Brain Seltzer / maj 13, 2011

Visst fan är det härligt med svensk kulturmark. Det vinner över många ställen i världen! Var annars i världen växer det vitsippor och blommar syréner som luktar så bedrövligt gott?

Hoppas du får lite energi nu, blir utmattad bara av att läsa om allt. Vilken dag kommer du med i DN? Kommer man kunna läsa det på nätet? Är ju lite begränsad till den kanalen här…

Hoppas du får en fin dag. Din trogne stalker J

Svara

    Anna Benson / maj 13, 2011

    Mm underbart! Särskilt skärgården. Utmattad av att läsa om allt vad? Slutet på maj är det DN som gäller. Vet inte om du kan läsa den på nätet. Kram J!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories