Bokmal och Usama Bin Ladin

april 23, 2010

Jag är inne i en bokläsarperiod. Kvällsmänniska som jag är fyller jag mornarna (riktigt ord?) med först sömn, sen jobb. På dagarna lapar jag sol och läser ibland i min ensamhet och ibland hänger jag med mina american friends. På kvällarna tränar jag och jobbar lite igen. Jobbar kan vara att Facebooka… Härligt :). Ibland är det annat på programmet… Ibland tränar jag även på morgonen. Jag lever ett härligt liv. Boken då; Handlar om Usama Bin Ladins svägerska. Hemsk. Men nja lite svår att ta på. Handlar lite om den 11/9 också. Drömde mardrömmar om den inatt. Drömde att mitt plan som stod på ground zero backade i full hastighet bort från det rasande tornet. Var väldigt läskigt och otäckt. Var vid ground zero förra helgen i New York, där de nu håller på att bygga upp ett nytt tower. Istället för två blir det ett gigantisk. Vet ej när det blir klart. Det har ju byggt i flera år nu.

Nej, du behöver inte läsa den här boken. Trevlig helg!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories