Urgamla plåtlådor och Fifa

juli 15, 2014

image

Vår utflykt igår avslutades med middag hemma hos Johannas farmor och fika hemma hos hennes bror Jocke med familj. Liam och jag spelade TV – spel. Fifa. Jag börjar bli riktigt bra. Även om jag bara kan glidtackla när motståndarna har bollen vilket resulterade i fem röda kort. Så ja jag förlorade matchen.  Mysigt med familjetid dock.

Ikväll ska jag göra min goda spagetti och köttfärssås när syrran med familj kommer på besök. Men först golf sedan springa.

Förresten hemmas hos Johannas härliga farmor kollade vi på en massa gamla kort. Såååå söt var min tjej som liten. Vi fick också med oss ett par superfina plåtlådor med oss hem. Helt såld på plåtlådor just nu. En av lådorna hade Johannas farmor haft sedan hon gifte sig. Så kollade vi igenom hennes kassettbandssamling. Det var tider det.

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories