Uppsjö back in Stockholm

april 2, 2014

CYMERA_20140402_085231

Tillbaka i Stockholm. Det är skönt att vara hemma. Jag gillar verkligen att vara hemma även om skenet kan bedra. Någon jag också gillar är att jobba. Alltid efter resor är det en uppsjö av mail och to do. Men jag gillar det. Särskilt när man är igenom. Just nu jobbar jag mycket med EATSweden. Vi håller på att sälja slut vilket ju känns väldigt kul. Därtill har jag 5 artiklar just nu som ska in. Rosa Kokboken, konstutställningarna som ska koordineras. Bil som ska säljas och så löpningen som måste underhållas med såväl Göteborgsvarvet och Chicago marathon. But I love it. Saknar familjen i Småland. Måste träffa er snart!

Igår drog jag och Johanna ett varv på Söder. Segt men nödvändigt.

20140401_192230

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories