Uppraggad och ostfross

oktober 21, 2010

Foto0650.jpg

Fattar ni hur lång tid det kommer ta att skriva den här boken? Då har jag ändå skrivit halva redan. Kommer ta mig flera månader. Ikväll beställde jag pizza. Ja, gud snacka inte om hur onyttig jag har varit igår och idag. Viktväktarna hade gått i taket. Men vad fan jag har skrivardagar och måste få ha lite (?) gott som belöning. Det är kul med USA och alla dessa rättfram och framfusiga män. Jag blev uppraggade av pizzabudet som undrade om jag “…had any freetime?”. Äh jo det har jag. “Do you want to go for a drink some time?” “Ah, no thank you”. Mike hette han och såg ut att ha ätit just pizza hela sitt liv. Helt ärligt tror jag att det är nummer 27 som frågar ut mig på en drink sedan jag kom. Otroligt. Varför är det inte så i Sverige? Eller är det? Hur som helst – pizzan var sjukt god och min första sedan jag kom. Orkade dock bara halva “barnpizzan”. Det var mer ost än min syster har i hela kylskåpet.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories