Underbara morgon

mars 26, 2010

Miami Mar 001

I morse hoppade jag i löparskorna och sprang ända ner till 1st street. Hamnade mitt i ett ”Ocean Drive Run”, vilket var ett lopp på 5km för en massa löparglada. Jag ”hoppade” in i loppet och sprang några block (kvarter) och fick i mig lite sportdryck och annat. Underbar morgonrunda. Kan inte alla vara så? Kanske borde jag anmäla mig till ett lopp. Alltid så mycket roligare att träna med ett mål. Efter löparrundan satte jag mig på balkongen och njöt av en underbart god frukost. Till och med jordgubbarna smakade super. Jag brukar vara lite kräsen. Underbart väder idag med sol och klarblå himmel. Förstå ni vad fantastiskt att vakna med detta utanför fönstret?

Kan varje morgon vara så här?

Efter frukosten gick jag på yoga med min vän Paula. Supersvåra rörelser. Kanske borde jag gå på en lättare variant. Hade varit en barnlek för Anna, men alla är inte lika viga som hon. Imorrn ska jag på nån annan variant där min PT Nicolas är instruktör.

Efter en underbar morgon strosade jag sedan ner mot beachen. Underbart. Fick min första solbränna idag. Behövde den för välmåendet. Man mår bättre helt enkelt – solbränd.

Miami Mar 002

Miami Mar 004

Miami Mar 005

Miami Mar 012

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories