Underbara helg och en ensam kanin

april 5, 2010

Jag har haft en otroligt skön helg med mycket fokus på vila och sol. Gud vad skönt. Igår eftermiddag åkte jag jet ski. Det är otroligt kul. Men man blir helt slut och en halvtimme räcker gott och väl (jag orkade en kvart igår). Man susar fram där över vågorna. Brukar åka jet ski när jag får tillfälle, men faktum är att det var första gången i Miami. Man känner sån härlig frihetskänsla. Underbara känsla.

Kvällen firades på en trevlig restaurang i ett underbart område där jag och Gabriel mös av utsikten en kväll i januari. Minns att vi drack den otroligt onyttiga men ack så goda drycken – White hot chocolate från Starbucks. Jag drack den igår också… Restaurangen då. Nej fy. Gå inte dit! Heter “Sardinia” och jag åt kanin. Inget ont om kaninen men nej allt till och så vart tog det vägen? Inte ok. Vinet var däremot desto godare. Iskallt Pinot Gringo.

Men stackars ensamma lilla kanin.

Förresten min idol Venus Williams förlorade finalen igår mot Kim Clijsters med två raka. Hur gick det till? Snyggingen Roddick och även Elin Nordegrens idol (?) vann även han finalen av Sony Ericsson Open med två raka. Så kan det gå när kepsen är på.

Och så Körslaget då. Strömstedt är bäst! Eller hur? Gabriel är också bäst! Eller hur? Kan de båda vara bäst? Japp.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories