Two women

februari 12, 2012

Idag handlar de flesta tidningar om två kvinnor. Den ena min fina vän Sonja Aldén som trots uteblivet avancemang till final måste känna sig nöjd med all positiv respons och feedback. Nu väntar vi alla bara på albumet som kan ta oss på en härlig musikalisk resa. Det kommer om en månad. Visste ni att jag ofta lyssnar på Sonjas musik när jag skriver böcker, då det är så lugnande och inspirerande?

Den andra kvinnan är Whitney Houston som mycket tragiskt dog i en förmodad överdos på ett hotell i Beverly Hills natten till söndagen. Så tragiskt. Hela världen har sett på hur hon knarkade ihjäl sig. Varför gick det inte att stoppa?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Two women

Jocke / februari 13, 2012

Whitney Huoston har aldrig varit någon jag lyssnat på, men jag fick se att iTunes dubblade priset på hennes samlingsplatta 30 minuter efter att nyheten kom ut. Detta gällde iTunes brittiska avdelning men jag tror att prissättningen är ganska centraliserad på iTunes.

iTunes har förmodligen lärt sig från tidigare dödsfall som till exempel Michael Jackson att nedladdningarna ökar med enorma siffror. Så varför inte tjäna några kronor till på gamla plattor?

Svara

Anna Benson / februari 14, 2012

Tack Jocke. Härligt att ha dig här igen. Hoppas du mår bra! Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories