Två olika världar = jetlag

februari 1, 2011

Foto2502.jpg

Igår sprang jag på beachen innan jag skulle resa norröver mot kalla New York. Faktum att det var 2 plusgrader i New York, men vad är det mot 27 plus? Landade efter en del resande i Stockholm med 2 minusgrader. Tog en bild från flygplansfönstret både över Miami Beach och Stockholms omgivande landskap. Vilka kontraster.

Det är mitt i natten, men jag är klarvaken. Har sovit i tre timmar. Antar att det är just det som kallas jetlag. Det borde ju vara åt andra hållet dock? Imorrn bitti kommer Eva som hjälper mig att städa. Hon är grym och tack gode gud för henne. Hoppas jag är vaken då. Gäsp.

Foto2509.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories