Två datanördar på Mosebacke

oktober 2, 2009

Ja, så började denna resa. En pizza, några glas vin och ett x antal timmar senare blev denna sida till. Till och med möjlig att blogga i… Helt fantastiskt!

Jag la ner en veckas jobb med att via det underbara google (eller goggel som en del säger) lära mig hur man gör en hemsida. Nu i efterhand har jag insett att det faktiskt inte är så lätt, men nöjd som jag var att se min hemsida up and running on the web var det alldels tillräckligt för stunden. Jag kände till och med ett sånt där lyckorus som man nästan bara fick som barn. Jag hade gjort en egen hemsida!

Lyckan varade tills jag nån dag senare träffade webdesignern Martin på en golfrunda och som av ren slump surfade in på min sida i en annan webbläsare än den jag använde. Hans kommentar var väldigt spontan och kom på ett lagom ödmjukt sätt “Ska det verkligen se ut så här?”. Jag tittade snabbt till sidan och till min förskräckelse insåg jag att min veckas arbete inte hade skapat särskilt imponerande resultat. I alla fall inte i Firefox!

Som sagt nu efter vars en pizza, några glas vin och timmar är sidan uppe och lyckan är obeskrivlig. Hemsidan funkar till och med i Opera, Safari och Google Chrome. Ja, och så självklart Firefox och Explorer.

Over and out.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories