TV-inspelning för SVT

november 13, 2011

Hela helgen, faktiskt även fredag, har jag varit på en bootcamp för ett TV-program jag ska vara med i. Programmet heter “Minuten” och går på SVT i februari. Vi har varit i en stor studio och förberett en massa och jag har fått testa på cirka 100 olika övningar som man ska klara på en minut. Tränat, tränat, tränat. Jag kan vinna en kvarts miljon med lite flyt. Håll tummarna! I mitten på december vet jag mer och i februari får vi se… Förresten har ni provat att transportera tandborstar med en keps på en minut? Eller blåsa på två fjädrar så att de stannar i luften en hel minut? Eller leka lyftanordning med hjälp av öronen och lyfta upp två pennor med tre goda nonstops på som du ska äta upp? Eller transportera en kaka från pannan till munnen genom att rynka näsan? Inte? Välkommen till TV-programmet “Minuten”.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “TV-inspelning för SVT

Brain Seltzer / november 13, 2011

Anna, jag tror minuten har gått förut men jag har inte sett annat är trailers.. Men rent spontant så käönns det som att du förvaltar din talang. Nej nu var jag lite elak…

Du har ett varumärke att ta hand om och all publicering måste ju vara bra. Jag har tappat räkningen på hur många olika projekt man kan se dig i. Så till den grad att jag snart inte riktigt vet vad du är i grunden. Författare? Konstnär? Entreprenör är nog en bra sammanfattande beskrivning och jag väntar bara åp att du ska dyka upp i närheten på något.

Jag hoppas verkligen det kommer att gå bra för dig i minuten och jag ska försöka komma ihåg att titta i februari. /J

Svara

    Anna Benson / november 14, 2011

    Jocke! Jag väljer mina projekt med omsorg. Tro mig. “Minuten” känns väldigt bra där jag verkligen får användning för min talang. You will see. All my best. Kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories