Trick or Treat?

november 1, 2010

Foto0869.jpg

Det är så galet med Halloween i USA så man tror inte att det är sant. Barn som vuxna lägger  ner enorma mängder pengar på läckra kostymer. Läckra och läckra. Jag har sett allt. Till och med på min löparrunda igår mötte jag utklädda människor som var ute och sprang. Förstå!? Hur som helst så knackade grannens ungar på och skrämde livet ur mig med sina pumpande blodmasker. Självklart hade jag förberett och hade lite godis hemma till dessa hemska barn. Sen kom Ians gullunge Clover utklädd till djävulen. Man kan jämföra detta när barn går runt och är påskakärringar hemma i Sverige. Fast det här må vara på en helt annan nivå. Jag vet inte hur många Halloweenpartys jag har blivit inbjuden till, but no thank you. That’s not my shit.

Foto0867.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Trick or Treat?

Magister Stork / november 1, 2010

Klä ut ungarna och skicka ut dom för att tigga…nä låt oss slippa eländet hos oss.

S.

Svara

Latest comments

Archives

Categories