Travgalan – En kung och en drottning.

januari 23, 2010

SNC00172

Idag har jag njutit av min “nya” gård. Ja, liksom trädgård. Den har tre pooler och en jacuzzi. En av poolerna kan man träna simning i. Den är väldigt läcker och lång och tydligen så brukar folk simma några längder i den tidigt på morgonen. Jag har legat vid Gansevoorth idag igen. 32 grader! Strålande sol. Helt underbart. 23:e gatan på Collins Avenue må nog vara the place to be. Det bästa liksom. För x antal månader sedan bodde Becks där. Ja, och många med dem. David Beckham är så snygg. Och Victoria Beckham är imponerande på något sätt. Nåt har hon liksom. Hur som helst så håller jag på att “bo” in mig i området och försöker känna på hur det är att bo på the best a man (woman) can get.

Det är här jag ska köpa lägenheten!

20100122608Det var afterwork på Anglais ikväll för Royal Ladies Club, i Stockholm. I missed you girls men era mms var minst sagt underhållande. Och bilderna ska vi inte tala om. Herregud. Verkade inte vara nåt drag alls. Haha.

Ikväll så gick den stora Travgalan av stapeln i Göteborg på Rondo, med duktiga Åsa Elmroth som konferencier bland annat. Och jag måste nog säga att galan hade en kung och en drottning. Kungen heter Åke Svanstedt som vann i stort sett allt och drottningen heter Fredrik Persson :). Han vann årets sto bland annat. Otrolig imponerande. Stort grattis!

DSC00152En en annan drottning på galan var min fina syster. Hon strålade och var vacker som få. Håruppsättning, ny solbränna, white stripes, smink och Barcelona-klänning. Japp vad är en kväll på slottet utan en drottning.

På tal om trav så bloggades det lite om mig och min lilla artikel på Aftonbladet i travbloggen. Läs här.

Ikväll åt jag, Gabriel och Jonas middag på Ocean Drive. Den fina delen av Ocean Drive. SoFi, south of fifth. Härligt att träffa Jonas. Han är underbar och bjöd in till frukost imorrn bitti. Jag och Gabriel ska jobba lite där vid hans pool.

Förresten så kommer jag nog att besöka bordtennis-SM i Halmstad i början av mars och för första gången inte som spelare. Detta trots att jag är kvalificerad, hur nu sjutton det gick till? Nope jag ska göra lite annat smått och gott.

Och sist men inte minst så ska jag faktiskt prova att försöka sälja min lägenhet på Ingemarsgatan i Stockholm.

Ja, den känns lite överflödig. Nån som vill köpa?

SNC00170

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories